Despre Minnu

A fost odată ca niciodată o fetiţă care locuia într-o ţară frumoasă, aflată pretutindeni şi nicăieri. Era o ţară ca toate celelalte, cu văi încântătoare şi râuri repezi, cu munţi înalţi şi nori pufoşi, un loc în care copiilor le place să se joace, iar părinţilor să le poarte de grijă…

Numele micuţei despre care vă vorbim este Minnu. Este o fetiţă căreia îi place să se joace cu prietenii ei, cu care îşi împarte întotdeauna jucăriile. Când sunt împreună, povestesc despre curcubee, cărţi, zâne şi prinţese.

Lui Minnu îi place să descopere misterele lumii care se ascund în frumuseţea lucrurilor mărunte, în scoarţa copacilor şi în sunetul culorilor. Crede că hainele au şi ele ceva de spus. Iar atunci când le porţi, te ajută să vorbeşti despre tine fără cuvinte.

În fiecare zi Minnu porneşte la drum pentru a învăţa despre lume. Este ghidată de părinţii ei, care o ajută s-o înţeleagă mai bine. În călătoriile ei, întotdeauna alături, îi este Moft: căluţul ei de lemn preaiubit. Şi pe parcurs ea învaţă cum să se comporte cu ceilalţi, cum să se exprime şi multe altele. De fiecare dată când îşi închide ochii şi se învârte pe loc, poate să călătorească spre un tărâm în care imaginaţia domneşte: Imaginaria.

Aici noi ţesem povestea lui Minnu şi a hăinuţelor ei preferate. Creăm îmbrăcăminte pentru copii, cu gândul la frumuseţe, confort şi… imaginaţie.