Politica firmei

Despre oferta noastră

Ne rezervăm dreptul de a opera oricând modificări asupra prezentărilor/imaginilor noastre, fără o înştiinţare prealabilă individuală sau generală. Pot exista uşoare diferenţe între produse şi imaginile afişate ale acestora.

Ne rezervăm dreptul de a schimba preţul produselor, fără o înştiinţare prealabilă individuală sau generală. Ne asumăm răspunderea că valoarea unei comenzi nu se va modifica după confirmarea acesteia.

Garanţie – Returnarea produselor

Vânzătorul asigură garanţia tuturor produselor comercializate prin www.minnu.ro.
Vă asigură toate drepturile conferite de legislaţia în vigoare (Legea 449/2009 şi Ordonanţa Guvernului României nr. 21/1992 (republicată) etc.) privind vânzarea produselor şi garanţiile asociate acestora, cu respectarea instrucţiunilor privind întreţinerea şi garanţia produselor. În caz de vicii sau lipsă de conformitate, puteţi solicita repararea sau înlocuirea produsului în termen de 30 zile de la primirea produsului. Nepotrivirea dimensională nu constituie viciu şi nu face obiectul garanţiei. Garanţia se validează cu factura fiscală recepţionată de Cumpărător. Dacă nu se poate face repararea sau înlocuirea produsului, atunci produsele se pot returna.

Repararea sau returnarea produselor se va face pe cheltuiala Vânzătorului doar în caz de vicii sau lipsă de conformitate imputabile acestuia. De asemenea, daca motivele de retur sunt defecte majore, erori de ambalare sau livrare, costurile de returnare vor fi suportate de Vânzator.

Returnarea produselor din oricare alte motive în termenul de 30 zile se va face pe cheltuiala Cumpărătorului. Rambursarea se va face în cel mult 30 de zile de la data cererii făcute în scris de către Cumpărător şi se poate face prin virament bancar, NUMAI în contul persoanei care a plasat comanda.

Orice returnare trebuie anunţată în prealabil de către Cumpărător şi confirmată de către Vânzător.

Produsul trebuie returnat nefolosit, cu toate etichetele intacte, nedeteriorat şi fără urme de purtare sau murdărie, în ambalajul original. Returnarea produselor se face la adresa specificată de catre Vânzător.

Dispoziţii finale

Prezentele dispoziţii au valoarea unui contract încheiat la distanţă. Din momentul lansării comenzii, Cumpărătorul acceptă termenii şi condiţiile menţionate. Prezentul contract este supus legii române. În cazul unor eventuale neînţelegeri se va încerca mai întâi rezolvarea acestora pe cale amiabilă. Dacă rezolvarea pe cale amiabilă nu este posibilă, conflictul va fi soluţionat în instanţă, în conformitate cu legile române în vigoare.